tartdekoration-stjarna-guld-med-rosett2-1

Kakkukoriste Ilmapallo Kulta Rusetti

2,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Annica
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Söta små ballonger. Lite större än jag trodde dom skulle vara. Kommer bli fint
  4 / 4 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Ilmapallot sopivat juhliin kuin juhliin ja ovat täydellisiä luomaan juhlavaa tunnelmaa. Mutta tiesitkö että on olemassa pieniä kakkukoristeita, jissa on pieniä mini-ilmapalloja? Kuten esimerkiksi tämä tyylikäs kullanvärinen ilmapallo, joka sopii täydellisesti kakun koristeeksi!

Kakkukoriste Ilmapallo Kulta Rusetti on kullanvärinen ilmapallo, jossa on pieni rusetti. Ilmapallo on kiinnitetty tikkuun ja kakkukoriste on helppo asettaa kakkuun tai muuhun leivonnaiseen. Koriste on valmistettu PVC:stä ja foliosta ja on kooltaan 5,5 x 2,5 x 21 cm. Kakkukoriste toimitetaan täytettynä tikussa.

Myydään kappaleittain.