blasormar-cupcake-1

Käärmepillit Cupcake

4,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Fredrik
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Käärmepillit värikkäillä kuppikakuilla virittävät tunnelman hauskaksi jo ennen kuin vieraat ovat ehtineet aloittaa niihin puhaltamisen. Ei ole väliä, onko 10, 50 tai 100 vuotta vanha - juhlapillit kemuissa saavat iloiseksi ja nauramaan.

Pakkauksen juhlapillit ovat kauniin valkoisia, joten somat pastellinväriset kuppikakut pääsevät paremmin oikeuksiinsa. Värin ansiosta pillit ovat helppo sovittaa yhteen muiden värien kanssa, jotta saat luotua juhlatunnelman lempiväriesi mukaisesti. Kuppikakkukekkerit ovat erityisen herkulliset ja näiden pillien ansiosta niistä tulee vielä makeammat!

Käärmepillit Cupcake toimitetaan 6-pakkauksessa.