drinkhallare-lets-celebrate-akryl-85125-2
drinkhallare-lets-celebrate-akryl-85125-1

Juomapidike Lets Celebrate Akryyli

49,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Alexandra
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Superfin men galet ranglig och glasen vickade så drickan föll ur om man hade för mkt. Men snyggt om man har glasen där utan drickan…
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Anna kuplien virrata tällä kauniilla akryylijuomatelineellä! Tämä moderni juomateline sopii moneen tilaisuuteen, kuten häihin, kihlajaisiin, vuosipäiviin ja syntymäpäiviin. Aseta juomapidike niin, että vieraat voivat ottaa tervetuliaisjuoman helposti! 

Juomapidike Lets Celebrate Akryyli sisältää tarjoilutelineen, jossa on tilaa 10 samppanjalasille. Jalustassa on teksti "lets celebrate", mikä tekee siitä sopivan moneen eri teemaan. Teline toimitetaan kokoamattomana ja on helppo koota. Teline on valmistettu akryylistä, joten sitä voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen.

 • Sisältää 1 juomatelineen
 • Materiaali: Akryyli
 • Mitat: 58 cm (korkeus) x 56 cm (leveys)
 • Vaatii helpon kokoamisen