kalaselipser-pink-1
kalaselipser-pink-2

Juhlaportti Pinkki

 89,90 €  49,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Pinkki-party tulossa? Joko on hankittu kaikki kirkkaan roosat melkein sokaisevat ilmapallot? Sitten puuttuu vain viimeinen silaus - Juhlaportti! Juhlaportti... mutta... mikä se on? Ymmärrämme, että se on uusi sana sinulle, mutta se on superiso portti/sisäänkäynti, joka tekee juhlalle mahtavan tunnelman!

Juhlaportti Pinkki on superupea portti/sisäänkäynti, joka tekee lastenkutsuista AWESOME x2! Juhlaportissa on kuvioina kaksi kirahvia, jotka ovat parhaat ystävykset. Kirahvit näkyvät sekä oikeassa että vasemmassa pilarissa. Kirahvien pään päällä on teksti: "Grattis! eri väreissä. Portin "katossa" lukee myös "Grattis" isolla ja värikkäällä tekstillä. Saadaksesi aikaan parhaan party-tunnelman asetat vain juhlaportin esimerkiksi ovelle, joka johtaa sisälle "juhlasaliin". 

Juhlaportti toimitetaan irrallisina osina, joten sinun pitää koota se itse. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla huolissasi, käyttöohjeet ovat mukana ja helpottavat sinua löytämään oikeat paikat osille!

  • Materiaali: Kartonki/Pahvi
  • Mitat: 2205 x 2200 mm
  • Väri: Roosa jne.
  • 2-puolinen (sama kuvio etu- ja takapuolella)
  • Mahtava lisätarvike kutsuille ja juhlaan