kalaselipser-plan-1
kalaselipser-plan-2

Juhlaportti Lentokone

 89,90 €  49,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Aikooko pikku Pelle Pilotti kutsua ystäviään pian maagisille syntymäpäiväkutsuilleen? Teillä on tietenkin ilmapallot, koristenauhat, konfetit ja täytekakku ostoslistalla, entä onko teillä siinä juhlaportti? Tämä portti tekee Pellen ystäville upean tunnelman, kun he saapuvat lentokoneaiheisille syntymäpäiväkutsuille. Sitä juhlaa ei heti unohdetakaan!

Juhlaportti Lentokone on superkiva portti/sisäänkäynti, joka tekee lastenkutsuista todella maagiset! Juhlaportissa on kuvioina joukko niityn yläpuolella lentäviä lentokoneita. Lentokoneet näkyvät ihanan sinisen värisinä sekä oikeassa että vasemmassa pilarissa. Lentokoneen yläpuolella näkyy teksti: "Grattis på födelsedagen!" eri väreissä. Portin "katossa" lukee myös "Grattis på födelsedagen!" isoilla ja värikkäillä kirjaimilla. Saadaksesi kutsuille parhaan juhlatunnelman asetat vain juhlaportin esimerkiksi ovelle, joka johtaa sisälle juhlaan. 

Juhlaportti toimitetaan irrallisina osina, joten sinun pitää koota se itse. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla huolissasi, käyttöohjeet ovat mukana ja helpottavat sinua löytämään oikeat paikat osille!

  • Materiaali: Kartonki/Pahvi
  • Mitat: 2205 x 2200 mm
  • Väri: Vaaleansininen, vihreä, valkoinen jne.
  • 2-puolinen (sama kuvio etu- ja takapuolella)
  • Mahtava lisätarvike kutsuille ja juhlaan