partyhattar-lego-ninjago-77763-1

Juhlahatut Lego Ninjago

4,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Lego Ninjago -ninjat ovat erittäin ketteriä, vahvoja ja rohkeita, mutta mikä parasta, he haluavat myös mukaan juhliin! Nyt Lego Ninjago -ninjat seikkailevat hauskoissa juhlahatuissa. Anna jokaiselle vieraalle oma juhlahattu hänen saapuessaan juhliin tai käytä niitä pöydän koristeluun. Juhlahatut ovat täydelliset nostamaan tunnelmaa ja sopivat erinomaisesta sekä syntymäpäiväjuhliin että supersankareiden teemajuhliin!

Juhlahatut Lego Ninjago sisältää kartionmuotoisia juhlahattuja, joissa teemana on suositut Lego Ninjago -ninjat. Yhdistä muiden saman sarjan tuotteiden kanssa.

Myydään 6-pakkauksessa
Materiaali: Pahvi