jultomte-choklad-staniol-89987-1
Asiakaskuva
kb-julemand-chokolade-staniol-89987-3

Joulupukki Suklaa Folio

2,99 €

110 grammaa

Tilapäisesti loppu
HOU HOU HOU! Joulupukki on täällä – täynnä iloa ja suklaata! Osta yksi tai useampi näitä herkkupaloja varmistaaksesi oikein HYVÄN joulun!  

Joulupukki Suklaa Folio on maitosuklaasta valmistettu ontto joulupukki, joka on kääritty folioon, jossa on joulupukin kuva. 

Myydään kappaleittain 110 gramman pakkauksessa. 

Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, TÄYSMAITOJAUHE, kaakaomassa, herajauhe (MAITO), emulgointiaine (SOIJALESITIINIT, E476), luonnollinen aromi. Ingredienser: socker, kakaosmör, HELMJÖLKPULVER, kakaomassa, vasslepulver (MJÖLK), emulgeringsmedel (SOJALECITINER, E476), naturlig arom. Saattaa sisältää jäämiä hasselpähkinöistä, manteleista ja maapähkinöistä. Kan innehålla spår av hasselnötter, mandlar och jordnötter. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 89987-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

1

Tägit