jellybelly-american-classics-1

JellyBelly American Classics

3,49 €

Tilapäisesti loppu
Rakastatko kaikkea amerikkalaista? Tässä karkkipussissa on amerikkalaisten suosikkinaposteltavien maut, kuten muun muassa s'mores, sitruunamarenkipiirakka ja PBJ sandwiches. Nyt soit herkutella Yhdysvaltojen parhailla mauilla! 

JellyBelly American Classics on hyytelökarkkeja, jotka ovat pavun muotoisia, ja joissa on seuraavia makuja: s'mores, maapähkinävoi- ja hillovoileivät (ei sisällä maapähkinää), mustikkamuffinssi, sitruunamarenkipiirakka ja banaani suklaapäällyksellä. Myydään pussissa, joka sisältää 70 g.

Ainekset: Sokeri, glukoosisiirappi, modifioitu maissitärkkelys, hedelmä- ja vihannestiiviste (omena, kurpitsa, porkkana, spirulina, mustaherukka, hibiskus), banaanisose, makuaineet, happamuudensäätöaine (E330), kaakaojauhe, väriaineet (E171, E150a, E100), pintakäsittelyaineet (E904, E901, E903), sitruunasose, suola, tapiokadekstriini. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.
Ingredienser: Socker, glukossirap, modifierad majsstärkelse, frukt- och grönsakskoncentrat (äpple, pumpa, morot, spirulina, svart vinbär, hibiskus), bananpuré, smakämnen, surhetsreglerande medel (E330), kakaopulver, färgämnen (E171, E150a, E100), ytbehandlingsmedel (E904, E901, E903), citronpuré, salt, tapiokadextrin. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 72619-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit