vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
gigantisk-choklad-oreo-55179-4
gigantisk-choklad-oreo-2
gigantisk-choklad-oreo-3
  • -27%

Jättimäinen Suklaa Oreo

39,99 € 

54,99 €
Sen sijaan että yrittäisit voittaa jättimäisen suklaarullan täynnä oreokeksiä, voit olla fiksu ja ostaa yhden sen sijaan! Kukaan ei koskaan saa tietää, että fuskasit ja ostit yhden sen sijaan että olisit voittanut sen kunniallisesti, mutta kuten kaikki tietävät, suklaaonnenpyörä on hämäystä! 

Jättimäinen Suklaa Oreo sisältää uskomattomat 2,3 kg oreokeksejä viidessätoista eri pussissa. Kun tämä saapuu kotiisi, on sinulla keksejä niin että riittää, ja ylikin, moneksi kuukaudeksi! Tämä on oikeastaan pakkaus, joka voitetaan suklaaonnenpyörässä, mutta koska kukaan meillä Partykingillä ei ole koskaan voittanut ainuttakaan kertaa, päätimme että saamme sen kotiin muulla tavoin! Ja koska olemme anteliaita, jaamme ne sinun kanssasi!

Huomioi, että sitä ei toimiteta jättimäisenä oreotuubina, jossa suuria keksejä vaan suuri pakkaus sisältää yhteensä 15 pussia, joissa reilut 150 grammaa oreokeksejä.

  • Mitat: 70 x 14 x 12 cm
  • Paino: 15 x 154 g, yhteensä 2,3 kiloa

AinesosatVEHNÄJAUHO, sokeri, kasviöljy (palmu), vähärasvainen/kaakaojauhe 4,6%, VEHNÄTÄRKKELYS, glukoosi-fruktoosisiirappi, leivinjauhe (kaliumvety-/hydrogeenikarbonaatti, ammoniumvety-/hydrogeenikarbonaatti, natriumvety/hydrogeenikarbonaatti), suola, emulgointiaine (soijalesitiini, auringonkukkalesitiini), aromi (vanilliini). SAATTAA SISÄLTÄÄ MAITOA. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. Ingredienser: VETEMJÖL, socker, vegetabilisk olja (palm), fettreducerat/kakaopulver 4,6%, VETESTÄRKELSE, glukos-fruktossirap, bakpulver (kaliumväte-/hydrogenkarbonat, ammoniumväte-/hydrogen​karbonat,​ ​ natriumväte/hydrogenkarbonat), salt, emulgeringsmedel/emulgator (SOJALECITIN, solroslecitin), arom (vanillin). KAN INNEHÅLLA MJÖLK. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 55179-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

8

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit