jatteclown-med-belysning-halloween-hangande-prop-76646-1
jatteclown-med-belysning-halloween-hangande-prop-76646-2
jatteclown-med-belysning-halloween-hangande-prop-76646-3

Jättiläisklovni Valolla Halloween Riippuva Rekvisiitta

39,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Aiotko järjestää pelottavan halloweenjuhlan ja asut talossa tai asunnossa, jossa on korkeat huoneet? Hienoa, sitten sinun pitää ripustaa tämä pitkä, pelottava klovni piristämään ohikulkevia vieraita. Se voi olla pelottava jo päivänvalossa, mutta kun pimeys laskeutuu... Täydellinen naamiaisiin, klovnijuhlaan tai jos aiot koristella halloweenjuhlan.  

Jättiläisklovni Valolla Halloween Riippuva Rekvisiitta on 232 cm pitkä pelottava klovni. Klovnilla on puna-keltainen mekko, jossa on valkoinen verkko sekä sini-keltaiset hiukset. Kun akut ovat paikoillaan, klovnin silmät voivat loistaa pimeässä eri väristen välkkyvien LED-lamppujen avulla. Klovnin pää on valmistettu kovamuovista ja mekko sekä hiukset polyesteristä. Toimii 3 kappaleella L1154-paristoja (eivät ole mukana). 

  • Materiaali: Muovi ja polyesteri 
  • Pituus: 232 cm 
  • LED-valo eri väreissä 
  • Toimii 3 x L1154-paristolla 
  • Paristot eivät tule mukana