vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
Hem
Teemat Juhlapäivät Halloween Ulkokoristeet Halloweeniin

Ulkokoristeet Halloweeniin

Aiheuta naapureille, vieraille ja ohikulkijoille kylmiä väreitä todella pelottavilla ulkokoristeilla halloweenina! Partykingiltä löydät paljon hirvittävän tyylikkäitä koristeita, pelottavan realistisia hautausmaasettejä, animoituja lavasteita, lyhtyjä ja LED-valaistuksia taloa ja puutarhaa koristamaan halloweenyönä.

Halloweenkoristeet ulkotiloihin - muitakin kuin kurpitsoja


Toivota juhlavieraasi tervetulleiksi maagisesti kimaltelevilla halloweenlyhdyillä, bannereilla, ulkotulilla, suurilla kurpitsoilla ja puhallettavilla portaaleilla tai pelottele itsepintaiset karkki-tai-keppostelijat ja muut tuntemattomat tiehensä verisillä aidoilla, varoittavilla merkeillä, aavemaisilla puilla, kolkoilla risteillä, hautakivillä ja luisilla zombikäsillä, jotka kurottelevat maan alta nurmikon läpi. Järjestä ankkalammen ympärille todella kammottava ilmapiiri savukoneella, heijasta projektorilla karmivia animaatioita julkisivuun, kiinnitä tontille jättimäisiä hämähäkinverkkoja tai ripusta seitinohuita hämähäkinverkkoja oviin ja ikkunoihin ikkunoiden ja ovien ympärille - pelottavan tyylikästä!

Täytä kok piha halloweenkoristeilla!


Anna laulavan luurangon ja sitä komppaavan aaveorkesterin vastata musiikista ja luo puutarhaasi verilöylyn jälkeinen näkymä. Aseta giljotiini päättömine vartaloineen autotallin oven eteen, koristele puun oksat riippuvilla luurangoilla ja sijoita keinuhevonen tai hylätty animoitu kehto kuistille. Kanttaa puutarhapolku massiivisilla hämähäkeillä, kammottavilla kissan luurangoilla, noidanluilla, klovninkäsillä, ryömivillä zombeilla, ruumiinosilla ja pääkalloilla tai piilota muutamia liiketunnistimella varustettuja, kiiluvia hirviönsilmiä pensaisiin - ja odota kirkumista! Monet halloween-ulkokoristeistamme sopivat hyvin myös parvekkeelle tai asunnon oven eteen, mutta pieni varoituksena sana: niillä voi olla painajaismainen vaikutus naapurustoon...

Löydä runsaasti pelottavia koristeita ulkotiloihin meiltä


Tervetuloa Partykingille, josta löydät kaiken tarvitsemasi tehdäksesi halloweenista ehdottomasti vuoden parhaimman juhlan. Pilaile, tee vaikutus ja nauti ikimuistoisesta juhlapyhästä mieleenpainuvien koristeiden avulla!
Lue lisää