ballongfigur-julgran-gronguld-78355-2
ballongfigur-julgran-gronguld-78355-1
Rakenna oma suuri ja komea kuusesi ilmapalloista! Tästä saat kaiken, mitä tarvitset luodaksesi tämän fantastisen joulukoristeen. Ihanteellinen glögijuhliin, joulujuhliin ja tietenkin jouluaattoon! Mihin joulupukki muuten laittaisi kaikki joululahjat?

Ilmapallojoulukuusi Vihreä/Kulta koostuu pyöreistä, erikokoisista ilmapalloista, jotka ovat väreiltään vihreät, valkoiset ja kultaiset, sekä muutamasta tähdenmuotoisesta ilmapallosta. Täytä ilmapallot ilmalla, ei heliumilla, ja muotoile niistä kuusi, jossa on en tähti latvassa. Ilmapallokoko-opas ja selkeät ohjeet tulevat mukana.

  • Materiaali: Lateksi
  • Sisältää:
  • 114 pyöreää ilmapalloa ja muutama tähdenmuotoinen folioilmapallo
  • 10 metriä ilmapalloteippi
  • 1 metri läpinäkyvää lankaa
Mutta miten toimit saadaksesi aikaan todella hienon ilmapallokuusen? Ei syytä huoleen, tässä alla käymme prosessin läpi vaihe vaiheelta:

1. Rullaa auki ilmapalloteippi ja puhalla ilmapallot, jotka ovat erikokoisia (12, 25 ja 30 cm). 

2. Rakenna puun perusta. Ota 30 senttimetrin ilmapallosi ja pujota 10 niistä ilmapalloteipissä olevien reikien läpi. Varmista, että jätät tarpeeksi reikiä ilmapallojen väliin niin, että ne eivät joudu limittäin. 

3. Kun olet lisännyt ilmapallot, leikkaat ilmapalloteipin sopivaan kokoon ja taitat sen ympyräksi. Kiinnitä pujottamalla viimeisen ilmapallon venttiili yhteen reikään vastakkaisessa päässä.
Tuotenro 78355-1

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit