vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
ice-tea-lemon-storpack-77182-1

Ice Tea Lemon Suurpakkaus

2,99 €

Jääteetä on tosi hyvää pitää mukana repussa, kun on aika syödä eväät. Varsinkin, jos juoma on kätevässä pussissa! Kevyt kuljettaa mukana ja myös erittäin hyvää! 

Ice Tea Lemon Suurpakkaus sisältää 5 tuoremehupakkausta, joista kukin sisältää 200 ml tuoremehua.

Ainesosat: Vesi, sokeri, sitruunamehu tiivisteestä 1 %, happo (sitruunahappo), teeuute 0,12 %, väriaine E150d, aromi, happamuudensäätöaine (natriumsitraatti), antioksidantti (askorbiinihappo). Pastöroitu. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuoteseloste alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Vatten, socker, citronjuice från koncentrat 1%, syra (citronsyra), teextrakt 0.12%, färgämne E150d, arom, surhetsreglerande medel (natriumcitrat), antioxidantmedel (askorbinsyra). Pastöriserad. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 77182-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit