vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
i-love-you-chokladmedalj-1

I Love You Suklaamitali

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

2,99 €

Valitse vain parasta, kun onnittelet rakkaintasi! Punainen suklaamitali aitoja tunteitasi kuvaavalla tekstillä on täydellinen lahja sylillisen ruusuja ja juhlallisen serenadin kanssa!

I Love You Suklaamitali on punainen suklaamitali rakkautta ilmaisevalla tekstillä. Mitalin läpimitta on 7,5 cm ja siinä on pitkä punavalkoinen nauha.

Ainesosat: Sokeri, täysmaitojauhe, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine: auringonkukkalesitiini; luontainen vanilja-aromi. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja soijasta. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina alkuperäispakkauksen tuoteseloste. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.
Ingredienser: Socker, helmjölkspulver, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: solroslecitin; naturlig vaniljsmak. Kan innehålla spår av nötter och soja. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
 
 
 
Tuotenro 70857-1

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit