gelegodis-insekter-1

Hyytelömakeiset Hyönteiset

1,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo
 • Maarit
  8 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Tuoreita ja lapset tykkää.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Cecilia
  3 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Goda, uppskattades av barnen.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Carina Jeanette
  4 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Slemmigt och smaskigt
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Hyönteiset osaavat olla myös julmia otuksia. Nämä pienet otukset asuvat maassa, kivien ja erilaisten puiden ja kantojen alla ja levittävät kauhua. Nyt kun vuoden pelottavin juhla lähestyy, niin on aika varautua ovelle tulevien keppostelijoiden saapumiseen näillä hyönteiskarkeilla.  

Hyytelömakeiset Hyönteiset sisältää 6 erilaista pelottavaa ja hedelmänmakuista hyönteistä. Jokainen hyönteinen painaa yhteensä 11 grammaa.

Ainesosat:
Glukoosisiirappi, sokeri, liivate, vesi, kosteudensäilyttäjä: glyseroli, hapot: sitruunahappo, hyytelöimisaine: pektiinit; makeutusaineet; hedelmä- ja vihannestiivisteet: sitruuna, saflori, retiisi, porkkana, musta viinimarja, väriaineet: E120, E133. Tuotteen ainesosat voivat vaihdella. Tutustu siksi aina alkuperäisen pakkauksen tuotetietoihin. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, jos jokin epäilyttää. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon käyttöaika ostoksesta, jos muuta ei erikseen ole mainittu.
Ingredienser:
glukos sirap, socker, gelatin, vatten, hymectant: glycerol; syror: citronsyra, gelningsmedel: pektiner; smakämnen; frukt och grönsaks koncentrater: citron, safflor, rädisa, morot, svarta vinbär, färger: E120, E133. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.