Näytä suurempi kuva

Hyppäävä Klovni Rekvisiitta

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 10476
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
129,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Tässä on rekvisiitta, joka pelottaa jopa rohkeimmatkin juhlavieraat. Kun klovni odottamatta hyppää ylös ja hyökkää ystäviesi kimppuun, voi vain toivoa, että heiltä pääsee vain huuto suustaan. On kuitenkin parasta pitää heille alushousuja saatavilla kaiken varalta lainattavaksi. Piilota klovni huomaamattomaan paikkaan, niin kaverit eivät epäile mitään jekkua olevan tulossa. Näet sitten, kuinka he kauhistuvat täydellisesti klovnin ilmestyessä tyhjästä! 

Hyppäävä Klovni Rekvisiitta on koriste, joka esittää kauhistuttavaa klovnia hyppäämässä pelottavasti ylös. Klovnin silmät loistavat samalla vilkkuen ja kuuluu julmaa naurua. Koko noin 60 x 75 x 36 cm. Voidaan käynnistää on/off-kytkimellä, liiketunnistimella ja astumalla step-padille. Toimiakseen sen pitää olla kytkettynä pistorasiaan, mukana johto ja EU-pistoke. Valmistettu muovista, polyesteristä, metallista ja elektroniikasta.

  • Koko: noin 60 x 75 x 36 cm
  • Materiaali: Muovi, polyesteri, elektroniikka
  • Ääni, valo ja liike
  • On/off-katkaisin, liiketunnistin, step-pad
  • Mukana EU-adapteri
  • Mukana käyttöohje

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen68009 tai ladata ne manuaalisesti.
castle