mad-hatter-dam-deluxe-maskeraddrakt-1
mad-hatter-dam-deluxe-maskeraddrakt-2

Hullu Hatuntekijä Naisten Deluxe Naamiaisasu

89,90 €

Small

 − art.nr 39346-1

Täydennä

Jos olet menossa vierailemaan maagiseen Ihmemaahan, niin sinun täytyy tietenkin pukeutua sen mukaisesti. Ensinnäkin sinun täytyy sulautua joukkoon, ettet herätä epäilyksiä ja sen teet pukeutumalla tähän Hullu Hatuntekijä Naisten Deluxe Naamiaisasuun! Asu sopii täydellisesti myös, jos haluat aloittaa hatuntekijän uran.

Hullu Hatuntekijä Naisten Deluxe Naamiaisasu sisältää aivan mahtavan hienon mekon, jossa on kiinniommeltu takki. Yläosa on vihreä ja samettimainen ja siinä on puhvimaiset olkapäät, kauniit kullanvärisillä ketjuilla somistetut kullanväriset napit sekä herkullinen kuvio vyötäröllä, jonka alla muotoiltu ruudullinen laskostus. Hameosa on hohtavan turkoosin värinen.

Lisäksi asuun kuuluu suuri, kaunis mustaa pitsiä oleva kauluskoriste, jossa on pinkki rusetti sekä tyyliin sointuva minihattu kellosomisteella.

Hansikkaat, violetti alushame ja sukkahousut eivät sisälly.
  • Koot: Small, Medium ja Large
  • Sisältää: Mekon, kauluskoristeen ja minihatun
  • Materiaali: puuvilla ja polyesteri
  • Korkealaatuinen

Tämä on Leg Avenue™ -tuote. Leg Avenue on tunnettu fantastisen laadukkaista naamiaisasuista. Ne ovat ehkä hieman kalliimpia, mutta aivan omaa luokkaansa! Asuja voidaan pestä ja käyttää yhä uudestaan.

Koko-opas

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit