honeycomb-hjarta-vit-77379-1

Honeycomb Sydän Valkoinen

4,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Hunajamehiläiset ovat paitsi todellisia mestareita hunajan valmistuksessa, he osaavat myös kodin sisustuksen. Jos rakastat honeycombeilla sisustamista, voit vain kiittää näitä ahkeria mehiläisiä inspiraatiosta ja käyttää niitä oman kodin sisustuksessa! Pörriäiset olivat ensimmäisinä luomassa trendiä, me olemme vain jatkaneet sitä kuusikulmaisella muotoilulla ja siirtäneet sen kauniisiin taitettaviin paperikoristeisiin. Miten tyylikkäitä ne ovatkaan! Täältä löydät kauniin, puhtaanvalkoisen ja sydämenmuotoisen honeycombin, joka toimii upeasti babyshowerissa, ristiäisissä, häissä tai ystävänpäivänä.

Honeycomb Sydän Valkoinen toimitetaan kokoamattomana, ja kun se avataan, siitä muodostuu iso, kolmiulotteinen sydän, jossa on tyylikäs ruutukuvio. Tämä honeycomb toimii upeana koristeena lähes missä vain tilaisuudessa! Ripusta se kattoon tai aseta se ikkunaan tai pöydän keskelle, jossa se toimii upeana pöydän koristeena. Yhdistä punaisten sydänilmapallojen kanssa tai kokeile kokovalkoista teemaa valkoisilla koristeilla.

  • Materiaali: Paperi
  • Mitat: 30 cm