hockeypulver-fizzy-bubble-77991-1

Hockeypulver Fizzy Bubble

49,90 €

60-pakkaus

 − art.nr 77991-2
Hockeypulver esiteltiin 1970-luvun puolessa välissä nimellä Hockeysnus (jääkiekkonuuska), mutta nimi muutettiin pian muotoon Hockeypulver, alkuperäisen nimen saadessa paljon kritiikkiä.

Nyt jo nostalgisen maineen omaava Hockeypulver on joutunut jakamaan paikkansa Bratz- ja Transformers-makeisten kanssa karkkihyllyssä, mikä meidän mielestämme on kurjaa, joten päätimme ottaa tämän klassikon myyntiin kaupassamme.

Myydään yksittäin, 3 kpl ja 60 kpl pakkauksissa (koko laatikko).

Ainesosat: Sokeri, happamuudensäätöaine (omenahappo, bikarbonaatti), aromi, väriaine: (E133). Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu. Ingredienser: Socker, surhetsreglerande medel (äppelsyra, bikarbonat), arom, färgämne: (E133). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

10

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit