hockeypuckar-salt-1

Hockeypuckar Salt

14,90 €

2 kg

 − art.nr 52252-1
Jos olet lakritsin ystävä ja pidät Lakrisalista, tulet varmasti pitämään myös Hockeypuckar Salt - Suolaisista Jääkiekoista! Ja koska olemme varmoja, että tulet pitämään niistä, niitä tulee tässä laatikossa peräti kaksi kiloa! Erinomainen tarjoilukarkkina, jos järjestät ison juhlan tai jos haluat vain syödä kaikki itse. Pyöreillä kiekoilla olet varmistanut vähintään kahdeksan lauantaita eteenpäin!

Hockeypuckar Salt - Suolaiset Jääkiekot on kuin suolainen jääkiekkopulveri, joka maistuu lakritsalta, mutta vain pastillin muotoisena. Superhyvää!

Toimitetaan muovilaatikossa á 2 kg.

Ainesosat: Sokeri, lakritsijauhe, ammoniumkloridi, rypälesokeri, stabilointiaine (E470b). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, lakritspulver, ammoniumklorid, druvsocker, stabiliseringsmedel (E470b). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

15

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit