mus-deluxe-tillbehorskit-1
mus-deluxe-tillbehorskit-2

Hiiri Deluxe Tarvikesetti

14,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Maria Jesusa
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  1 / 5 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Hiiret ovat suloisia, joidenkin mielestä, toiset taas inhoavat niitä. Jos olet menossa eläin-teemanaamiaisiin, voit tämän setin avulla tehdä itsestäsi suloisen hiiren naamiaisjuhlaan, ja halloweeniin täysin päinvastaisen luonteen omaavan hiiren - pelottavalla meikillä se onnistuu helposti.

Hiiri Deluxe Tarvikesetti sisältää asusteet joita tarvitset luodaksesi täydellisen hiiriasun. Asusteet ovat väriltään harmaita ja vaaleanpunaisia ja settiin kuuluu korvat, suloinen rusetti ja häntä.

Koko: one-size.

Tämä on Leg Avenue™ tuote. Leg Avenue on tunnettu fantastisen laadukkaista naamiaisasuistaan ja - tarvikkeistaan. Ne ehkä ovat hieman kalliimpia, mutta aivan omaa luokkaansa!