haupt-lakrits-merry-christmas-78083-1

Haupt Lakritsi Merry Christmas

12,98 €

Joulu on taas ja se tarkoittaa runsaasti makeisia ja muita herkkuja. Valitettavasti lakritsin löytäminen on epätavallista vaahtotonttujen ja Alladin-rasioiden joukosta, joten voi ehkä olla niin, ettei lakritsi ole tarpeeksi jouluista syötävää joulukuussa. Haupt on korjannut tämän nerokkaasti valmistamalla suolalakritsia, joka on peitetty valkosuklaaseen ja piparkakkutaikinaan. Uskomattoman herkullista ja yllin kyllin jouluista! 

Haupt Lakritsi Merry Christmas on valkosuklaalla kuorrutettua suolalakritsia, joka on maustettu piparkakkutaikinalla. Myydään 250 g purkissa.

AINESOSAT: 65 % valkosuklaa (sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi), siirappi, vehnäjauho, sokeri, inverttisokerisiirappi, 3.5 % raakalakritsia, salmiakki, suola, tähtianis, pintakäsittelyaine (karnaubavaha), kaneli, inkivääri, neilikka, kardemumma, kasviöljyt (kookos, rapsi), leivinjauhe (E500), väriaineet (rautaoksidi, piidioksidi). Kaakaopitoisuus: vähintään 27 %. Tuotteen sisällössä voi ilmetä muutoksia. Tarkista aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita.  INGREDIENSER: 65% vit choklad (socker, kakaosmör, mjölkpulver, emulgator: sojalecitin, naturlig vaniljarom), sirap, vetemjöl, socker, invertsockersirap, 3.5% rålakrits, salmiak, salt, stjärnanis, ytbehandlingsmedel (karnaubavax), kanel, ingefära, nejlika, kardemumma, vegetabilisk olja (kokos, raps) , bakpulver (E500), färgämne (järnoxid, kiseldioxid). Kakaoinnehåll: minst 27%. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 78083-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit