haupt-lakrits-easy-peasy-lemon-squeezy-1

Haupt Lakrits Easy Peasy Lemon Squeezy

12,98 €

Jos haluat hemmotella itseäsi mahtavalla lakritsielämyksellä, niin tämä taatusti jotakin sinulle. Se on valmistettu ainoastaan ehdottomasti parhaista raaka-aineista ja se on niin ylellinen makeinen, että sitä on vaikea käsittää - ja ja hyvänmakuistakin se on!

Haupt Lakrits Easy Peasy Lemon Squeezy sisältää kauan keitettyä lakritsia, jota ympäröi valkoinen suklaa, joka on maustettu sitruunalla, limellä ja bergamotilla Lombardian tasangoilta. Myydään purkissa, joka sisältää 150 grammaa.

Ainekset: 65 % valkoinen suklaa (sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine: soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi), siirappi, vehnäjauho, sokeri, inverttisokerisiirappi, 3,5 % raakalakritsi, suola, tähtianis, 3 % lime (pakastekuivattu), 3 % sitruuna (pakastekuivattu), bergamottiöljy, yuzu-öljy, pintakäsittelyaine (karnaubavaha) Kaakaopitoisuus, vähintään 30,4 %. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.  Ingredienser: 65% vit choklad (socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa, emulgator: sojalecitin, naturlig vaniljarom), sirap, vetemjöl, socker, invertsockersirap, 3,5 % rålakrits, salt, stjärnanis, 3% lime (fryst.), 3% citron (fryst.), bergamottolja, yuzuolja, ytbehandlingsmedel (karnaubavax) Kakaoinnehåll, minst 30,4%. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 72317-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit