harry-potter-jelly-slugs-1

Harry Potter Jelly Slugs

4,99 €

Oletko jo taaperosta asti halunnut syödä joka ikisen karkin Honeydukes-karkkikaupasta, joka on pullollaan maagisia nameja ja herkullisia konvehteja? Nyt on koittanut se päivä, kun me jästitkin saamme nauttia velhoväen makeisista. Maista pala Harry Potterin maailmaa ja hanki karkkikulhoon näitä etanan muotoisia hyytelökarkkeja!

Harry Potter Jelly Slugs ovat etanan muotoisia hyytelömakeisia ja samantapaisia kuin Harry Potter -kirjoissa kuvaillut. Yhden pussin paino on 56 grammaa ja sisältää päärynän, kirpeän kirsikan, mandariinin, vesimelonin ja banaanin makuisia makeisia.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, muunneltu tärkkelys, vesi happamuudensäätöaine, (E296, E325, E330), makuaineet, hedelmä- ja kasvisuutteet (porkkana, spirulina, omena, mustaviinimarja, kurpitsa), päällys (pintakäsittelyaine (E903), rapsiöljy, kookosöljy), väriaineet (E100, E171). Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ole mainittu.
Ingredienser: Socker, glukossirap, modifierad potatisstärkelse, vatten, surhetsreglerande medel (E296, E325, E330), smakämnen, frukt- och grönsakskoncentrat (morot, spirulina, äpple, svarta vinbär, pumpa), överdrag (ytbehandlingsmedel (E903), rapsolja, kokosolja), färgämnen (E100, E171). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 72366-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit