haribo-vingummi-minipase-72810-1

Haribo Vingummi Minipussi

0,49 €

Kun istut toimistossa ja makeanhimo iskee, niin silloin on hyvä olla karkkipussi jemmassa työpöydän laatikossa. Minipussi on täydellisen kokoinen, kun haluat vain pienen herkkupalan ja se, että karkkipussi on pullollaan Haribon ihania viinikumimakeisia, tekee herkutteluhetkestä enemmän kuin fantastisen.

Haribo Vingummi Minipussion viinikumimakeissekoitus. Makuina muun muassa lakritsi, kola ja vadelma. Toimitetaan 10 gramman pussissa.

Ainesosat: Glukoosisiirappi; sokeri; liivate; rypälesokeri; happo: sitruunahappo; hedelmä- ja kasvistiivisteet: spirulina, saflori, omena, sitruuna, retikka, bataatti, porkkana, musta viinimarja, hibiskus; inverttisokerisiirappi; aromi; väriaine: kasvihiili; palmuöljy; pintakäsittelyaine: mehiläisvaha valkoinen ja keltainen, karnaubavaha.  Saattaa sisältää jäämiä VEHNÄSTÄ. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu. Ingredienser: Glukossirap; socker; gelatin; druvsocker; syra: citronsyra; frukt- och plantkoncentrat: spirulina, safflor, äpple, citron, rättika, sötpotatis, morot, svarta vinbär, hibiskus; invertsockersirap; arom; färgämne: vegetabiliskt kol; palmolja; ytbehandlingsmedel: bivax vitt och gult, karnaubavax.  Kan innehålla spår av VETE. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 72810-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit