haribo-stora-nappar-sur-skum-storpack-77777-1

Haribo Suuret Tutit Hapan & Vaahto Suurpakkauksessa

24,90 €

1,8 kg

 − art.nr 77777-1
Nämä tutit eivät ole pelkureille, ne ovat nimittäin niin happamia, että koko suuta kirvelee - mutta tämähän ei ole koskaan pysäyttänyt sinua aikaisemmin! Tässä sinulla on mahdollisuus ostaa kokonaista 1,8 kg, joten voit sekä tarjoilla että syödä itse! 

Haribo Suuret Tutit Hapan & Vaahto Suurpakkauksessa myydään 1,8 kg:n laatikossa.

Ainesosat:Sokeri, glukoosisiirappi, rypälesokeri, gelatiini, hapot (E300, E296), happamuudensäätöaineet (kalsiumsitraatti, natriumvetymalaatti), hedelmä- ja kasvitiivisteet (spirulina, saflori, omena, sitruuna, retiisi, bataatti, porkkana, mustaherukka, hibiscus) inverttisokerisiirappi, aromi, pintakäsittelyaine (karnaubavaha). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, glukossirap, druvsocker, gelatin, syror (E300, E296), surhetsreglerande medel (calciumcitrat, natriumvätemalat), frukt- och plantkoncentrat (spirulina, safflor, äpple, citron, rättika, sötpotatis, morot, svarta vinbär, hibiskus), invertsockersirap, arom, ytbehandlingsmedel (karnaubavax). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit