haribo-stora-nappar-1

Haribo Suuret Tutit

2,99 €

Varastossa (12 kpl)
Haribon tutit ovat karkkeja, jotka eivät koskaan häviä! Nämä tutit ovat se suurempi versio, ja hyvä hedelmänmaku yhdistetään kerrokseen vaahtokarkkia, mikä antaa tuteille ihanan koostumuksen. 

Haribo Suuret Tutit ovat Haribon klassisia hedelmänmakuisia tutteja, mutta ne ovat suurempia ja niiden takapuolella on kerros vaahtokarkkia. Myydään pakkauksessa, joka sisältää 170 g.

Ainekset: Glukoosisiirappi; sokeri; rypälesokeri; gelatiini; happo: sitruunahappo; hedelmä- ja kasvitiiviste: spirulina, saflori, omena, sitruuna, retikka, bataatti, porkkana, mustaherukka, hibiskus; inverttisokerisiirappi; aromi; palmuöljy; pintakäsittelyaineet: mehiläisvaha valkoinen ja keltainen, karnaubavaha. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.
Ingredienser: Glukossirap; socker; druvsocker; gelatin; syra: citronsyra; frukt- och plantkoncentrat: spirulina, safflor, äpple, citron, rättika, sötpotatis, morot, svarta vinbär, hibiskus; invertsockersirap; arom; palmolja; ytbehandlingsmedel: bivax vitt och gult, karnaubavax. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 69502-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit