vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
happy-swing-vanilj-1

Happy Swing Vanilja

2,99 €

150 g

Tilapäisesti loppu
Nämä vaniljavohvelit ovat täydellisiä tarjottaviksi yhdessä jälkiruuan kanssa lastenkutsuilla tai päivällistarjoilussa. Raikkaalla maullaan niistä tulee erinomainen lisuke mansikkajäätelöön tai suklaakakkuun, joissa vohvelit tulevat sitä paitsi näyttämään oikein hienoilta 

Happy Swing Vanilja on vohveleita, joiden täytteenä on kermainen vanilja. Sopivat hyvin lisukkeeksi jälkiruokiin mutta voidaan myös syödä sellaisenaan.

Toimitetaan pakkauksessa, jossa 150 g.

Valmistusaineet: Sokeri, palmurasva, vehnäjauho, kuivattu rasvaton maito, herajauhe (maidosta), glukoosi, laktoosi, osittain hyytelöity vehnäjauho, emulgointiaine: lesitiini (soija), makuaine, suola, vaniljatankouute 0,002%. Tuote voi sisältää maapähkinää, muuta pähkinää, kananmunaa ja seesaminsiementä. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, palmfett, vetemjöl, torkad skummjölk, vasslepulver (från mjölk), glukos, laktos, delvis gelatinerat vetemjöl, emulgator: lecitin (från soja), smaksättningsmedel, salt, vaniljstång extrakt 0,002%. Produkten kan innehålla jordnötter, andra nötter, ägg och sesamfrön. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 55938-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit