happy-swing-choklad-1

Happy Swing Suklaa

2,50 €

150 G

 − art.nr 55933-1
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppu.
Tee jäätelöstä hauskempaa näillä vohveleilla! Tökkää yksi tai kaksi jäätelöpalloihin saadaksesi ne tuntumaan kuin ne olisi ostettu hienosta kahvilasta. Ja että ne sen lisäksi ovat täynnä suklaakreemiä, tekee niistä uskomattoman herkullisia ja nostaa jäätelöelämyksen aivan uudelle tasolle.

Happy Swing Suklaa ovat sylinterinmuotoisia vohveleita, joiden sisällä on kermainen kaakao. Laitetaan esimerkiksi jäätelöön tai vastaavaan koristeeksi ja tekemään herkullisempaa.

Toimitetaan 150 g. pakkauksessa.

Valmistusaineet: Sokeri, palmurasva (sertifioitu), vehnäjauho, kuivattu rasvaton maito, vähärasvainen kaakaojauhe 5,6%, herajauhe (maidosta), glukoosi, osittain gelatinoitu vehnäjauho, karamelliväri E150c, emulgointiaine: lesitiini (soija), aromi, suola. Tuote voi sisältää maapähkinää, muita pähkinöitä, kananmunaa ja seesaminsiemeniä. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, palmfett (certifierad), vetemjöl, torkad skummjölk, fettreducerat kakaopulver 5,6%, vasslepulver (från mjölk), glukos, delvis gelatinerat vetemjöl, karamellfärg E150c, emulgeringsmedel: lecitin (från soja), arom, salt. Produkten kan innehålla jordnötter, andra nötter, ägg och sesamfrön. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

14

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit