vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
happy-easter-lakrits-med-vit-choklad-1

Happy Easter Lakritsi/Valkoinen Suklaa

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

12,98 €

Jos haluat tarjota jollekin rakkaalle ihmiselle makuelämyksen deluxe pääsiäisenä, niin olet löytänyt oikeaan paikkaan. Nyt puhutaan hienoista makeisista! Ihanan hyvää salmiakkia, jonka ympärillä on valkoista suklaata, ja joka on kieritetty passionhedelmäjauheessa. Aivan fantastista.

Happy Easter Lakritsi/Valkoinen Suklaa on herkullisia ja pehmeitä salmiakkikarkkeja, jotka on kuorrutettu valkoisella suklaalla, ja joiden pinnalle on ripoteltu passionhedelmäjauhetta. Lakritsfabrikenilta. Toimitetaan tyylikkäässä lahjapussissa tekstillä Happy Easter.

Paino: 125 grammaa.

Ainekset: Sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, siirappi, riisijauho, inverttisokeri, aromi: vanilja, passionhedelmäjauhe, lakritsi, salmiakki, kosteudensäilyttäjä: sorbitoli, riisitärkkelys, suola, emulgointiaine: soijalesitiini, väriaine: kurkumin, pintakäsittelyaine: kookosöljy, karnaubavaha. Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia ja hasselpähkinää. Gluteeniton.
Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, sirup, rismjöl, invertsocker, arom: vanilj, passionsfruktspulver, lakrits, salmiak, fuktighetsbevarande medel: sorbitol, risstärkelse, salt, emulgeringsmedel: sojalecitin, färgämne: kurkumin, ytbehandlingsmedel: kokosolja, karnaubavax. Kan innehålla spår av mandel och hasselnöt. Glutenfri.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 72037-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit