halloween-popping-candy-89032-1

Halloween Popping Candy

1,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo
 • Margareta
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Söta och goda
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Alexandra
  4 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Rebecca
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Lahjoita ritisevää karkkia hyvin pukeutuneille lapsille, jotka koputtelevat niin innokkaasti ulko-ovellesi! Ajattele, minkä ilmeen saat, kun he odottivat vanhaa tikkaria tai jotakin muuta tylsää, mutta he saavatkin oman paketin tätä poksahtelevaa karkkia. Mikä halloween! 

Halloween Popping Candy on hauska makeinen (vaikkakin hieman pelottava) ja toimitetaan 3-pakkauksena. Joka pakkauksessa on oma makunsa, ja kun kastat mukana tulevan tikkarin suuhusi, se ritisee! Hieman pelottavaa ensimmäisellä kerralla, mutta todella hauskaa karkkia syötäväksi. 

Saatavilla maut: mansikka, vihreä omena ja sininen vadelma. 
Toimitetaan 3-pakkauksena (39 grammaa). 

Ainesosat poksahteleva makeinen mansikka: Ingredienser poppande godis jordgubb: Sokeri, laktoosi (maito), maissisiirappi, omenahappo, hiilidioksidi, keinotekoinen mansikka-aromi, väriaine: E120.

Ainesosat poksahteleva vihreä omena: Socker, laktos (mjölk), majssirap, äppelsyra, koldioxid, artificiell jordgubbsarom, färgämne: E120

Ingredienser poppande godis grönt äpple: Sokeri, laktoosi (maito), maissisiirappi, omenahappo, hiilidioksidi, keinotekoinen vihreä omena-aromi, väri: E141.
 
Ainesosat poksahteleva makeinen sininen vadelma: Socker, laktos (mjölk), majssirap, äppelsyra, koldioxid, artificiell jordgubbsarom, färgämne: E120.E141.
 
Ingredienser poppande godis blå hallon: Sokeri, laktoosi (maito), maissisiirappi, omenahappo, hiilidioksidi, keinotekoinen sinivadelma-aromi, väri: E133.

Socker, laktos (mjölk), majssirap, äppelsyra, koldioxid, artificiell blå hallon arom, färgämne: E133.


Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita.

Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.