guinness-chokladtryfflar-1
guinness-chokladtryfflar-2

Guinness Suklaatryffelit

15,90 €

art.nr 69366-1
Kun perjantai-ilta lähestyy, on yksi tärkeä kysymys, johon täytyy vastata: onko kyseessä bileet vai viihtyisä koti-ilta? Tämä on kysymys, johon on ollut mahdotonta vastata taatusti monien vuosien ajan, kun yksi ääni päässä huutaa karkkia ja elokuvia ja toinen huutaa olutta. Nyt Guinness on kuitenkin ratkaissut ongelman näillä herkullisilla suklaatryffeleillä, joissa on oluen maku! Saa parhaat puolet kahdesta maailmasta ja tee lauantaikarkeista viikon odotetuin ateria, ylellisen maukkailla tryffeleillä. 

Guinness Suklaatryffelit ovat pyöreitä suklaatryffeleitä, joiden päällinen on tummaa suklaata, ja täyte on kermaista ganachea Guinness-oluen maulla. Toimitetaan putkilossa, joka sisältää 320 g. Myydään kappaleittain. 

Ainekset: Sokeri, kaakaomassa, kasvipohjaiset öljyt (palmuöljy, rapsiöljy, auringonkukkaöljy), kaakaovoi, glukoosisiirappi, kuivattu täysmaito, kuivattu rasvaton maito, aromit, dekstroosi, guinness-olut (sisältää ohraa ja gluteenia), kosteudensäilyttäjä (sorbitolisiirappi), neutraaleja ja väkeviä alkoholijuomia, emulgointiaine (soijalesitiini), säilöntäaine(sorbinhappo), ohramallasuute (gluteeni). Tumma suklaa sisältää kaakaota vähintään 52 %. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää. Sisältää alkoholia <0,3%. Ei sovi lapsille. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, kakaomassa, vegetabiliska oljor (palmolja, rapsolja, solrosolja), kakaosmör, glukossirap, torkad helmjölk, torkad skummjölk, aromer, dextros, guinness öl (innehåller korn och gluten), fuktighetsbevarande medel (sorbitolsirap), neutrala andar, emulgeringsmedel (sojalecitin), konserveringsmedel (sorbinsyra), kornmaltekstrakt (gluten). Mörk choklad innehåller kakao 52% miniumum. Kan innehåller spår av nötter. Innehåller alkohol <0,3%. Inte lämplig för barn. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit