guinness-hot-chocolate-i-platburk-79840-1

Guinness Hot Chocolate Peltipurkissa

15,90 €

art.nr 79840-1
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppu.
Kun kylmyys vallitsee, on hyvä lähteä sisään ja juoda jotain lämmintä, mutta nuorten imelän kaakaojuoman sijaan valitset tietenkin Guinnessin hienostuneen suklaan, joka maistuu tuolta maailmankuululta oluelta. Sekoita ne lämpimään maitoon, niin sinulla on takuulla viihtyisä hetki edessäsi!  

Guinness Hot Chocolate Peltipurkissa sisältää 200 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, suklaa, kaakaovoi, maitojauhe (MAITO), voiöljy (MAITO), luontaiset ja keinotekoiset aromit (sisältää sulfiitteja), soijalesitiini, likööri (alkoholi). Tuotteen sisällössä voi ilmetä muutoksia. Tarkista aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei toisin mainita.

Ingredienser: Socker, choklad, kakaosmör, mjölkpulver (MJÖLK), smörolja (MJÖLK), naturliga och konstgjorda smaker (innehåller sulfiter), sojalecithin, likör (alkohol). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit