glittertiara-happy-new-year-1

Glitter-tiara Happy New Year

19,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Anneli
  8 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Konfettia puhtaasta kullasta, ilotulitus kaikissa mahdollisissa väreissä ja tiara kimaltavimmista hopeahileistä. Kyllä, tänään on uuden vuoden aatto ja ystävilläsi on suuria juhlasuunnitelmia. Kolmen ruokalajin illallisen jälkeen on ohjelmassa leikkejä ja pelejä ennen kuin juhlat polkaistaan kunnolla käyntiin. Keskiyön aikaan teidän on tarkoitus kiivetä ylös kattoterassille katsomaan kaupungin ilotulitusta ja ampua konfettikanuunoja ilmaan, jolloin alakerran naapurit näkevät vain konfettisateen ihanan kullan, hopean ja eri väristen konfettien leijaillessa ilmassa. Happy new year!

Glitter-tiara Happy New Year on panta, joka on valmistettu muovista ja siinä on kehys, jossa on kolme tähteä ja teksti Happy New Year. Tiara on hopeanharmaa ja koristeltu hopeisella glitterillä, joka tekee siitä kimaltelevan kuin lumi uuden vuoden aattona.

One size (sopii sekä aikuisille että lapsille).