gille-sockerfria-pepparkakor-85779-1

Gille Sokerittomat Piparkakut

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

2,90 €

150 grammaa

 − art.nr 85779-1
Älä anna tuon kirotun (!) sokerin olla sinun ja nautinnon välissä - valitse sen sijaan sokeriton vaihtoehto! Fantastisen hyvä ja vegaaninen vaihtoehto tarkoittaa, että niistä voi nauttia aivan kaikki, isot ja pienet. Kokeile itse! 

Gille Sokerittomat Piparkakut ovat ohuita piparkakkuja ilman lisättyä sokeria. Piparit on maustettu kanelilla, inkiväärillä ja neilikalla. Ja lisäksi ne ovat vegaanisia! 

Myydään 150 gramman pakkauksessa. 

Ainesosat: VEHNÄJAUHO (alkuperä: EU), makeutusaine: maltitoli *; kasviöljy (rapsi 10 %), kasvirasvat (shea, kookos), oligofruktoosisiirappi, kaneli 1%, inkivääri, neilikka, luonnolliset aromit, suola, leivinjauhe: natriumkarbonaatit; kardemumma. Saattaa sisältää jäämiä kananmunista ja manteleista. * Liiallisella kulutuksella voi olla laksatiivinen vaikutus.
Säilytä viileässä ja kuivassa. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostohetkestä, ellei toisin mainita. Ingredienser: VETEMJÖL (ursprung: EU), sötningsmedel: maltitol*; vegetabilisk olja (raps 10 %), vegetabiliska fetter (shea, kokos), oligofruktossirap, kanel 1 %, ingefära, nejlika, naturliga aromer, salt, bakpulver: natriumkarbonater; kardemumma. Kan innehålla spår av ägg och mandel. *Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.
Förvaras svalt och torrt.Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit