vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
geisha-chokladbit-43380-2
  • -34%

Geisha Suklaapatukka Suurpakkaus

22,99 € 

34,99 €
Tekeekö mielesi jotain makeaa, mutta ei niin paljon, että popsisit 3-kiloisen suklaalevyn kokonaan itse? Ei hätää, voita nälkä ja makean himo Geisha Suklaapatukalla. Siinä on maitosuklaalla päällystetty rapea hasselpähkinätäyte, joka vie sinut heti Japani-tunnelmaan. 

Geisha Suklaapatukka Suurpakkaus on suomalainen suklaaklassikko. Se sisältää rapeaa hasselpähkinätäytettä, jota peittää kaikkein hienoin maitosuklaa. Sopii erinomaisesti otettavaksi mukaan retkille tai muille matkoille.

Myydään 35-pakkauksena á 37 grammaa.

Ainesosat Sokeri, maito, kaakaovoi, hasselpähkinät (11 %), kaakaomassa, täysmaitojauhe, kirnupiimäjauhe, kasvirasva (palmu, shea), vehnäjauho, maissitärkkelys, emulgointiaineet (lesitiini, mm. soija), suola, aromit. Saattaa sisältää muita pähkinöitä ja manteleita. Maitosuklaa sisältää vähintään 30 % kaakaota. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ingredienser: Socker, mjölk, kakaosmör, hasselnötter (11%), kakaomassa, helmjölkpulver, kärnmjölkspulver, vegetabiliskt fett (palm, shea), vetemjöl, majsstärkelse, emulgeringsmedel (lecitin, bl.a. soja), salt, aromer. Kan innehålla andra nötter och mandel. Mjölkchokladen innehåller minst 30% kakao. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 43380-2
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

18

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit