gangster-dam-maskeraddrakt-1
gangster-dam-maskeraddrakt-2
gangster-dam-maskeraddrakt-3

Gangsteri Nainen Naamiaisasu

49,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Olipa kerran kaupunki nimeltä Chicago. Se oli mafian ja gangstereiden pääkaupunki. Kaupungissa gangsteripomot taistelivat siitä, kuka kaupungin omistaa ja olisi kaikkein mahtavin. Mitä suurin osa gangsteripomoista ei tiennyt oli se, että kaikkein vaikutusvaltaisin tyyppi ei ollutkaan mies, vaan nainen. Kaupungin vahvin käsi niin valtavalla vallalla, etteivät ukot osanneet sitä edes kuvitella. Girlpower!

Gangsteri Nainen Naamiaisasu sisältää mustat housut punaisilla raidoilla ja olkaimilla, valkoisen paidan, punaisen huivin sekä yhteensopivan hatun, jossa on punainen nauha lierin ympärillä. Kengät ja puhallettava konekivääri eivät sisälly pakkaukseen. Täydennä ostoasi niillä tekemään asusta täydellisen.

Saatavilla koossa: Small, Medium, Large ja X-Large.