vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
funcakes-strossel-lila-smakulor-89376-1
funcakes-strossel-lila-smakulor-89376-2

FunCakes Strösseli Violetti Pikkupallot

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

3,99 €

80 grammaa

Varastossa (10 kpl)
Oletko ottanut itsellesi tehtäväksi järjestää leivonnaisia ​juhlia varten, mutta havainnut, ettei se ole sinun juttusi? Piilota virheesi violetin strösselin alle! Se on taatusti sekä maukasta että tyylikästä. Ehkä niin tyylikästä, että saat taas tehtäväksi valmistaa jälkiruoan seuraaviin juhliin!  

FunCakes Strösseli Violetti Pikkupallot on violettia minipallojen muotoista strösseliä. Täydellinen kuppikakkujen, kakkujen ja jälkiruokien koristeluun. Myydään 80 gramman säiliössä. 

Ainesosat: sokeri, tärkkelys (vehnä, maissi), glukoosisiirappi, väri: Ingredienser: socker, stärkelse (vete, majs), glukossirap, färg: E120, E132, kasviöljy (kookos), pintakäsittelyaine: E901. E120, E132, vegetabilisk olja (kokos), ytbehandlingsmedel: E901. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 89376-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit