funcakes-strossel-lila-smakulor-89376-1
funcakes-strossel-lila-smakulor-89376-2

FunCakes Strösseli Violetti Pikkupallot

3,50 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Oletko ottanut itsellesi tehtäväksi järjestää leivonnaisia ​juhlia varten, mutta havainnut, ettei se ole sinun juttusi? Piilota virheesi violetin strösselin alle! Se on taatusti sekä maukasta että tyylikästä. Ehkä niin tyylikästä, että saat taas tehtäväksi valmistaa jälkiruoan seuraaviin juhliin!  

FunCakes Strösseli Violetti Pikkupallot on violettia minipallojen muotoista strösseliä. Täydellinen kuppikakkujen, kakkujen ja jälkiruokien koristeluun. Myydään 80 gramman säiliössä. 

Ainesosat: sokeri, tärkkelys (vehnä, maissi), glukoosisiirappi, väri: Ingredienser: socker, stärkelse (vete, majs), glukossirap, färg: E120, E132, kasviöljy (kookos), pintakäsittelyaine: E901. E120, E132, vegetabilisk olja (kokos), ytbehandlingsmedel: E901. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.