funcakes-sockerfigurer-spoken-89365-1
funcakes-sockerfigurer-spoken-89365-2
funcakes-sockerfigurer-spoken-89365-3

FunCakes Sokerihahmot Haamut

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

2,99 €

Kun on pienen kummituksen syntymäpäivä vuoden pelottavimman juhlan aikana, on sanomattakin selvää, että kakkua pitää tarjoilla! Mikset tekisi kakusta erityisen pelottavan näköistä syötävien koristeiden avulla? Taattu menestys! 

FunCakes Sokerihahmot Haamut koostuu 3 pienestä sokerista tehdystä haamusta, joiden mitat ovat noin 2,5 cm. Täydellinen leivonnaisten koristeluun halloweenjuhlia varten!

Ainesosat: Ingredienser: Sokeri, munanvalkuaisjauhe, vesi, stabilointiaine E336, sakeuttamisaine E414.
Väriaineet: E163, 153. Socker, äggvitepulver, vatten, stabiliseringsmedel E336, Förtjockningsmedel E414.
Färgämne: E163, 153. Säilytetään viileässä ja kuivassa. Förvaras svalt och torrt. Suojattava auringonvalolta. Skyddas mot solljus. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 89365-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit