vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
friska-flaktar-tablettask-1

Friska Fläktar Karkkiaskit

2,00 €

Karkkiaskit ja niistä karkkien napsiminen oli lapsuudessa ihan parasta, eikö ollutkin? Kun mummi antoi karkkiaskin lauantaina karkkipäivänä, niin kasvot säteilivät kuin pieni aurinko ja kaikki oli hyvin.

Friska Fläktar Tablettask sisältää klassisia, hedelmänmakuisia makeisia kauniissa retroaskissa. Hemmottele lapsia lauantaina tällä suloisella karkkiaskilla, joka on täynnä makoisia hedelmäkarkkeja.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi (vehnä, gluteniini), tärkkelys (maissi), vesi, happamuudensäätöaine (E270, E296, E330), aromit, suola, väriaineet (E150c, E132, E120, E160a, E133). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, glukossirap (vete, glutenin), stärkelse (majs), vatten, surhetsreglerande medel (E270, E296, E330), aromer, salt, färgämnen (E150c, E132, E120, E160a, E133). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges
Tuotenro 27329-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

32

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit