friggs-majskakor-popcorn-72918-1

Friggs Majskakor Popcorn

2,99 €

125 grammaa

Tilapäisesti loppu
Ennen vanhaan sanottiin, että maissikakut eivät maistu millekään ja niiden syöminen on kuin purisi kuivaa pahvinpalaa. Kun nyt sitten tulee uutinen, että on olemassa höyryävän tuoreilta popcorneilta maistuvia maissikakkuja, voimme todeta, että kaikki ei ollut paremmin ennen. Erinomainen ja hyvä välipala sekä isoille että pienille! 

Friggs Majskakor Popcorn sisältää popcornin makuisia maissikakkuja. Myydään 125 gramman pakkauksessa.

Ainesosat: Maissi (78 %), rapsiöljy, mausteseos (maltodekstriini, suola, sokeri, hiivauute, mausteuute (paprika, kurkuma), aromi). Voi sisältää jäämiä soijasta, maidosta ja seesaminsiemenistä. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Majs (78%), rapsolja, kryddblandning (maltodextrin, salt, socker, jästextrakt, kryddextrakt (paprika, gurkmeja), arom). Kan innehålla spår av soja, mjölk och sesamfrön. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 72918-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit