friggs-majskakor-chiafro-havssalt-72919-1

Friggs Majskakor Chiafrö & Havssalt

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

2,90 €

130 grammaa

 − art.nr 72919-1
Välipala pitää järjestää joskus nopeasti ja helposti. Kun kaapissa on maissikakkupaketti, olet aina valmis, kun nälkä kurnii vatsassa! Nämä chia-siemeniä ja merisuolaa sisältävät maissikakut ovat sekä terveellisiä että hyviä ja ne toimitetaan kätevässä pakkauksessa. 

Friggs Majskakor Chiafrö & Havssalt sisältää chia-siemenen ja merisuolan makuisia maissikakkuja. Myydään 130 gramman pakkauksessa.

Ainesosat: Maissi* (59 %), maissi (39 %), chia-siemen* (1 %), merisuola (1 %). *Täysjyvätuote. Voi sisältää jäämiä soijasta, seesaminsiemenistä*, soijapavuista*. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Majs* (59%), majs (39%), chiafrö* (1%), havssalt (1%). *Fullkorn. Kan innehålla spår av soja. Sesamfrön*, Sojabönor*. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit