vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
francos-lemon-sweet-sour-mix-71128-2

Franco's Lemon Sweet & Sour Mix

alkaen 

6,99 €

Valitse tuoteversio

Jos haluat tehdä drinkkejä, kuten Daiquiri, Collins tai Margarita, sinulla voi olla suuri apu tästä juomasekoituksesta, kun on paukun aika. Avaa, sekoita, nauti!

Franco's Lemon Sweet & Sour Mix on juomasekoitus jauheen muodossa ja se on sekä makea että kirpeä. Myydään pussissa, joka sisältää 170 grammaa.

Ainekset: Sokeri, rasvaton MAITOJAUHE, modifioitu tärkkelys, luonnollinen sitruunan maku, natriumsitraatti, kasvipohjaiset kumit (sisältää SOIJAA), hedelmä- ja kasvipohjaiset öljyt. US Certified Color F.D. & C. Yellow #5. (2 % MAITOA, 0,7 % proteiinia, ei eläinrasvoja). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.  Ingredienser: Socker, fettfri TORRMJÖLK, modifierad stärkelse, naturlig citronsmak, natriumcitrat, vegetabiliska gummin (innehåller SOJA), frukt- och vegetabiliska oljor. US Certified Color F.D. & C. Yellow #5. (2% MJÖLK, 0,7% protein, inget animaliskt fett). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 71128

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit