vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
floridas-pride-lemon-sour-mix-1

Florida's Pride Lemon Sour Mix

14,99 €

Miten mukavaa on saada joskus oikein kirpeä paukku, ja jos sinulla on aikapula, niin on ihan okei käyttää juomasekoitusta. Avaat vain pussin, sekoitat ja nautiskelet!

Florida's Pride Lemon Sour Mix on juomasekoitus jauheen muodossa, ja se sopii hyvin käytettäväksi vähän kirpeämmissä drinkeissä. Myydään pussissa, joka sisältää 170 grammaa.

Ainekset: Dekstroosi ja/tai sokeri, rasvaton MAITOJAUHE, modifioitu tärkkelys, luonnollinen sitruuna-aromi, natriumsitraatti, kasvipohjaiset kumit, hedelmä- ja kasvipohjaiset öljyt. USA Certified Color F.D. & C. Yellow #5. (7,9 % MAITOA, 2,7 % proteiinia, ei eläinrasvoja). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.  Ingredienser: Dextros och/eller socker, fettfri TORRMJÖLK, modifierad stärkelse, naturlig citronarom, natriumcitrat, vegetabiliska gummin, frukt- och vegetabiliska oljor. USA Certified Color F.D. & C. Yellow #5. (7,9% MJÖLK, 2,7% protein, inga animaliska fetter). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 71130-1

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit