vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
fishermans-friend-citrus-sockerfri-92111-2

Fishermans Friend Citrus Sokeriton

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

2,00 €

25 grammaa

Varastossa (24 kpl)
Ei vain kalastajan vaan myös sinun uskollinen ystäväsi! Pakollinen pidettäväksi käden ulottuvilla aina silloin, kun tarvitset jotakin hengityksen raikastamiseen tai jos haluat vain jotakin hyvää imeskeltävää. Tässä raikkaalla sitruunan maulla! 

Fishermans Friend Citrus Sokeriton ovat mentolin ja sitrushedelmien makuisia kurkkutabletteja. Lievittää kurkkukipua ja antaa raikkaan tunteen suuhun. 

Myydään 25 gramman pussissa.  

Ainesosat: Makeutusaineet (sorbitoli, sukraloosi, asesulfaami K), aromiaineet (sitrusaromi, mentoli), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), happo (sitruunahappo), väri (kurkumiini). Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jos ei toisin mainita. Ingredienser: Sötningsmedel (sorbitol, sukralos, acesulfam-K), aromämnen (citrusarom, mentol), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), syra (citronsyra), färgämne (kurkumin). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 92111-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit