finn-barn-maskeraddrakt-1

Finn Lasten Naamiaisasu

 39,90 €  18,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Star Wars, Star Wars, Star Wars. Jos ymmärtää kuinka hienosta elokuvasarjasta on kyse, on vaikea lopettaa siitä puhuminen, varsinkin jos on pieni ja eläväinen! Miksi et tarttuisi tuumasta toimeen ja antaisi lapsesi pukeutua hahmoksi nimeltä Finn? Sen jälkeen on takuuvarmasti enemmän leikkiä kun puhetta, ja ainakin lapsellasi on upea asu seuraaviin naamiaisiin.

Finn Lasten Naamiaisasu sisältää pehmeän ja hienon jumpsuitin, johon on painettu kuvioita, jotka luovat 3D-efektin. Jumpsuit näyttää siltä, kuin hahmollasi olisi harmaat housut tummalla varjokuvioinnilla, armeijanvihreä paita ja ruskea takki, johon on painettu upeita yksityiskohtia. Kengät eivät kuulu asuun. Täydennä asusi sopivilla kengillä saadaksesi kuvanmukaisen lookin.

  • Saatavilla olevat koot: Medium ja Large.
  • Sisältö: Jumpsuit ja naamio
  • Materiaali: 100% Polyesteri.

Virallisesti lisensioitu Star Wars™ tuote.