vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
finger-strings-neon-77422-1

Finger Strings Neon

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

2,99 €

Kappaleittain

Varastossa (12 kpl)
Vær opmærksom på at produktet sælges enkeltvis og sendes assorteret. Hvilket indebærer at det bliver en overraskelse, hvilken som du modtager.
Vihdoinkin maailman yksinkertaisin, mutta hauskin lelu on täällä taas! Ainoa asia, mitä tarvitset on naru, sormesi ja hieman mielikuvitusta eri muotojen luomiseksi. Jos kädet eivät riitä, voit aina käyttää suuta tai jalkoja apunasi, kun kehittelet uusia jännittäviä hahmoja. Leiki ja temppuile omin käsin ja yhdessä ystävien kanssa, sillä jaettu ilo on paras ilo! Mitä enemmän teitä on, sitä upeampia luomuksia voitte luoda yhdessä. Voitte myös kilpailla siitä, kuka onnistuu luomaan kaikista upeimman naruteoksen!



Finger Strings Neon on saatavana yksivärisinä tai monivärisinä vaihtoehtoina, ja voit käyttää joko yhtä tai useampia naruja eri kuvioiden luomiseksi. Pitkät, pyöreät narut on varustettu silmukoilla, ilman solmuja, mikä vähentää narujen sotkeutumista. Neonnarut toimitetaan lajittelemattomissa väreissä, joten on yllätys, minkä värisen narun sinä saat!



Myydään kappaleittain.
Tuotenro 77422-1

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit