Valikko

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water

2,50 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Fever-Tree on tunnettu raikkaista ja herkullisista juomistaan, ja nyt voit sekoittaa seuraavan gin& tonicin heidän herkullisesta tonic water- juomastaan. Vihdoinkin saat nauttia täydellisestä drinkistä! 

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water on kukkaesanssilla maustettu virvoitusjuoma. Myydään kappaleittain ja yhdessä pullossa on 200 ml. 

Ainesosat: Hiilihapotettu lähdevesi, sokeri, happo: sitruunahappo, luonnolliset aromit sis. luonnollinen kiniini. Tuotteiden sisällössä voi esiintyä muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa, ellei toisin mainita.
Ingredienser: Kolsyrat källvatten, socker, syra: citronsyra, naturliga aromer inkl. naturligt kinin. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.