festis-cactus-lime-1

Festis Cactus-Lime

2,00 €

Aika lähteä retkelle ja haluat ottaa mukaan jotain janoa sammuttavaa lapsille? Festis Cactus-Lime on ihanteellinen valinta. Raikas juoma. joka maistuu kaktukselta ja limeltä, minkä ansiosta eivät lapset sen enempää kuin sinäkään tule pettymään. 

Festis Cactus-Lime on ruotsalainen klassinen juoma, joka on sammuttanut ihmisten janoa jo vuosikausia. Siinä on raikas ja ihana kaktuksen ja limen maku, mikä tekee tästä Festis-juomasta ihanteellisen retkijuoman. Sopii mainiosti sekä aikuisille ja lapsille. 

Myydään kappaleittain. 500 ml.

Ainekset Vesi, sokeri, omenamehu (5%) tiivisteestä, aromit, happo, (sitruunahappo), väriaineet (E150b, E133), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti). Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.
Ingredienser Vatten, socker, äppeljuice (5%) från koncentrat, aromer, syra, (citronsyra), färgämne (E150b, E133), konserveringsmedel (kaliumsorbat). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 43347-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit