ferrari-original-i-pase-36187-3

Ferrari Original Pussissa

2,00 €

130 grammaa

Varastossa (18 kpl)
Oletko hulluna moottoreihin ja sinulla on koti täynnä julisteita siisteistä ajokeista ja hienoista autoista?Ja onko unelmissa tulla jonain päivänä ylpeäksi upouuden Ferrarin omistajaksi? Tämän pussin avulla unelmista tulee totta kerta kerran jälkeen! Koska täällä ei ole vain yksi, vaan kokonainen kasa Ferrareita. Ajattelepas sitä! No tietysti me tarkoitamme karkkia, koska tavallista Ferrariahan ei voi syödä, joka on mielestämme vähän huonoa. Siksi hankimme sen sijaan näitä superhyviä ja täysin syötäviä ferrareita varastoomme.

Ferrari Original Pussissa on herkullisia vadelman makuisia karkkeja.

Pussi sisältää 130 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, muunneltu maissitärkkelys, liivate naudasta, aromiaine, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), väriaine (karmiini), kasviöljy (palmu, palmunsiemen, kookos), pintakäsittelyaine (karnaubavaha). Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Socker, glukossirap, modifierad majsstärkelse, nötgelatin, aromämne, surhetsreglerande medel (citronsyra), färgämne (karmin), vegetabilisk olja (palm, palmkärna, kokos), ytbehandlingsmedel (karnaubavax). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 36187-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

31

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit